top of page
Поиск
  • Фото автораНадя Савченко

І байдуже, що КАРАНТИН





📷

ВАСИЛІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЕКТОР ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

Н А К А З

27.03.2020

м. Василівка

№15

Про підсумки проведення районного етапу Всеукраїнської виставки – конкурсу з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

На виконання наказу відділу освіти Василівської райдержадміністрації від 02.03.2020 № 03 «Про проведення районного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», з метою пошуку та підтримки здібних обдарованих, талановитих дітей і молоді; патріотичного і громадянського виховання дітей; збереження культурної спадщини в Україні; залучення учнівської молоді до кращих традицій національного мистецтва, подальшого розвитку і підтримки талановитих творчих колективів та окремих авторів 18 березня 2020 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості і туризму» Василівської районної ради Запорізької області відбувся районний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» (далі - Виставка) у заочній формі.

У Виставці взяли участь 1 комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр дитячої та юнацької творчості і туризму» Василівської районної ради Запорізької області та 12 загальноосвітніх навчальних закладів Василівської районної ради: «Степногірська ЗОШ І-ІІІ ступенів, «Малобілозерська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1», «Малобілозерська ЗОШ І-ІІ ст», «Дніпрорудненська гімназія «Софія» ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1», «Приморська ЗОШ І-ІІІ ступенів», «Балківська ЗОШ І-ІІ ступенів», Приморський НВК, «Дніпрорудненська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів «Світоч», Верхньокриничанський НВК, «Орлянська ЗОШ І-ІІІ ступенів», «Кам’янська ЗОШ І-ІІІ ступенів», «Дніпрорудненська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів «Талант».

Всього на Виставку було надано 172 паспорти конкурсних робіт.

За результатами проведення районного етапу Виставки та протокольного рішення журі (додається) були визначені роботи, які посіли перші місця та рекомендовані на обласний етап Виставки, який відбудеться також у заочній формі.

Враховуючи вищезазначене,

НАКАЗУЮ:

1. Директору комунального позашкільного навчального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості і туризму» Василівської районної ради Запорізької області Дашковській О.А. довести до відома директорів закладів освіти результати участі учнів у Виставці.

2. Директорам закладів загальної середньої та позашкільної освіти:

1) проаналізувати підсумки Виставки;

2) відзначити роботу вчителів та керівників гуртків навчальних закладів, які підготували учасників та переможців районного етапу Виставки.

3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

📷

Завідувач Тетяна ГЕРОН

витяг з додатку

до наказу сектору освіти, культури,

молоді та спорту

Василівської райдержадміністрації

від 27.03.2020 №15

Список переможців районного етапу

Всеукраїнської виставки – конкурсу

з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва

«Знай і люби свій край»


ІІмісце

КЗ «Орлянська ЗОШ І-ІІІ ст» ВРР ЗО

автор: Жартовська Злата 5 клас

«Люблю свій рідний край»

Керівник Ломейко Л.М.


ІІ місце

КЗ «Орлянська ЗОШ І-ІІІ ст» ВРР ЗО

автор: Дядюн Віолета 6 клас

«Сонячне дерево»

Керівник Ломейко Л.М.


III місце

КЗ «Орлянська ЗОШ І-ІІІ ст.» ВРР ЗО

Хоменко Вікторія 8 клас

«Весняний настрій»

Керівник Ломейко Л.М

.

III місце

КЗ «Орлянська ЗОШ І-ІІІ ст.» ВРР ЗО

автор: Лоцман Яна 6 клас

«Розквітали маки у житах»

Керівник Ломейко Л.М.


III місце

КЗ «Орлянська ЗОШ І-ІІІ ст.» ВРР ЗО

автор Демчук Валентина 11 клас

«Квіти для мами»

Керівник Ломейко Л.М.

5 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Районний етапХX Всеукраїнського конкурсуучнівської творчості,присвяченого Шевченківським днямН

Творча робота на тему: «Торуй свій шлях, - той, що твоїм назвався, той, що обрав тебе навіки вік» (В. Стус) » Виконав учень 7 класу комунального закладу «Орлянська загальноосвітня школа І – ІІІ ступен

bottom of page