top of page
Поиск
  • Фото автораНадя Савченко

ХВАСТАЮСЬ


ВАСИЛІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ Н А К А З 25.11.2019

м. Василівка

№ 119

Про підсумки проведення ІІ (районного) етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка у 2019/2020 н.р.

На виконання наказу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 23.10.2019 № 606 «Про проведення другого та підготовку до третього етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2019/2020 н.р» та відповідного наказу відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту райдержадміністрації від 24.10.2019 № 99 проведено ІІ етап Конкурсу, в якому взяли участь 43 школярі із 20 закладів загальної середньої освіти району. Враховуючи рішення журі ІІ етапу, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити склад переможців ІІ етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (далі – Конкурс) у 2019/2020 н.р. (додаток).

2. Відзначити учнів-переможців ІІ (районного) етапу Конкурсу грамотами відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту райдержадміністрації.

3. Директорам закладів загальної середньої освіти: 1) проаналізувати результати участі учнів у ІІ (районному) етапі та довести до відома педагогічних колективів; 2) відзначити вчителів, які підготували учнів-переможців районного етапу Конкурсу (додаток ); 3) спланувати роботу з обдарованими та здібними учнями протягом календарного року з метою підготовки їх до участі в інтелектуальних та творчих конкурсах мовно-літературного спрямування.

4. Рекомендувати методисту комунальної установи «Сервісний центр закладів освіти» Василівської районної ради Запорізької області Музиці О.М. вчасно узагальнити звіти та подати заявку (заповнити відповідні форми на сайті «Камертон філолога: інтелектуальний») на участь у ІІІ (обласному) етапі Конкурсу.

5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Начальник Тетяна ГЕРОН

Додаток до наказу відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту райдержадміністрації від 25.11.2019 № 119

Склад переможців та вчителів, що підготували переможців ІІ (районного) етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Т. Шевченка у КЗ"Орлянська ЗОШI-IIIст."ВРРЗО 4 Савченко Валерій КЗ «Орлянська ЗОШ І-ІІІ ст.» ВРР ЗО 6 ІІІ Савченко Н.Ф.

Тищенко Юлія КЗ «Орлянська ЗОШ І-ІІІ ст.» ВРР ЗО 9 ІІІ Лисенко С.О.

Лисенко Богдана КЗ «Орлянська ЗОШ І-ІІІ ст.» ВРР ЗО 10 ІІ Хітун С.В.

Начальник Герон Т.М.


7 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Районний етапХX Всеукраїнського конкурсуучнівської творчості,присвяченого Шевченківським днямН

Творча робота на тему: «Торуй свій шлях, - той, що твоїм назвався, той, що обрав тебе навіки вік» (В. Стус) » Виконав учень 7 класу комунального закладу «Орлянська загальноосвітня школа І – ІІІ ступен

bottom of page