top of page
Поиск
  • Фото автораНадя Савченко

Турнір з настільного тенісу

Сьогодні в Орлянській школі відбувся турнір з настільного тенісу . Учасники турніру, учні школи, прийшли на змагання зі своїми батьками та близькими родичами. Зустріч відбулася на ура. Батьки гуртківців щиро вдячні Гончарову Віктору Кімовичу за плідну працю.

Ось уже два роки поспіль він прищеплює нашим дітям любов до гри. Його бажання навчити дітей усім її тонкощам вражає та захоплює. У талановитого вчителя завжди є талановиті учні. Переможцями турніру стали брати Рахманови , Джахон та Фарух. Хлопці будуть представляти школу на районних змаганнях. Усі сім'ї отримали грамоти та величезний запас позитиву.

Я дуже рада,що мене у спортивних починаннях підтримали майбутні випускники. Разом зі мною захищати спортивну честь своїх сімей вийшли Савченко Юлія, Рахманов Джахон та Дяченко Аліна . Усі вони підтримували своїх молодших братиків і увійшли до трійки лідерів. Рахманов Джахон та Рахманов Фарух вибороли I місце у змаганнях. Дяченко Аліна та Дяченко Владислав посіли III місце. ТАК ТРИМАТИ!!!




















14 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Районний етапХX Всеукраїнського конкурсуучнівської творчості,присвяченого Шевченківським днямН

Творча робота на тему: «Торуй свій шлях, - той, що твоїм назвався, той, що обрав тебе навіки вік» (В. Стус) » Виконав учень 7 класу комунального закладу «Орлянська загальноосвітня школа І – ІІІ ступен

bottom of page