top of page
Поиск
  • Фото автораНадя Савченко

Екомарафоні «Довкілля – 2019»

Інформація

Про участь у обласному Екомарафоні «Довкілля – 2019»КЗ «Орлянська ЗОШ» I-III ступенів

На виконання листа Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації від 15.02.2019 № 02.2-16/205 «Про проведення обласного Екомарафону «Довкілля – 2019» у Орлянській загальноосвітній школі у термін з 22 по 26 квітня проходив тиждень , присвячений Міжнародному дню Землі та Міжнародному дню охорони навколишнього середовища.

Учні школи разом зі своїми класними керівниками протягом тижня упорядковували прилеглі до школи територіі :окультурили та прибрали сільський парк,посадили квіти на шкільних та сільських клумбах,прибрали території біля сільського Будинку культури та побілили 78 дерев на території парку та біля школи. Учні 11 класу привели до ладу сільську зупинку. Було вивезено 27 мішків сміття та пофарбовано стіни самої зупинки,а вихованці гуртка «Перлинка» та його керівник Ломейко Лілія Михайлівна розфарбували малюнки на її стінах . Також випускниками школи було прикрашено колони на порозі школи різнокольоровим українським орнаментом. Усі заходи,які проводилися у цей період висвітлювалися на сторінках сайтів «Село Орлянське сьогодні та у минулому» та сайті КЗ Орлянської школи.

Також у школі під гаслом «Я-за екологічно чисту Україну» відбувся конкурс агітаційних плакатів. Переможцями конкурсу стали такі учасники: Титаренко Альона,учениця 9 класу,Шаповалова Єлизавета,учениця 8 класу, Мірошниченко Дар’я та Дунаєнко Каріна,учениця 1 класу. Роботи дівчаток були направлені на Всеукраїнський конкурс плакату «Я – Україна!». Конкурсна робота Титаренко Альони головною сторінкою на сайті «Село Орлянське сьогодні та у минулому».


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=398062350782599&set=pcb.2286327491681072&type=3&theater&ifg=1

1 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Районний етапХX Всеукраїнського конкурсуучнівської творчості,присвяченого Шевченківським днямН

Творча робота на тему: «Торуй свій шлях, - той, що твоїм назвався, той, що обрав тебе навіки вік» (В. Стус) » Виконав учень 7 класу комунального закладу «Орлянська загальноосвітня школа І – ІІІ ступен

bottom of page