top of page
Поиск
  • Фото автораНадя Савченко

«Вибір редакції»

Творча робота "Історична пам’ять – це духовна святиня народу" з української літератури в 9-му класі отримала на форумі педагогічних ідей «УРОК» статус-

«Вибір редакції» - найкращі матеріали форуму


Доброго дня, Савченко Надія Федорівна!

Повідомляємо, що Ваш матеріал визначений на сайті як «Вибір редакції».

У зв’язку з цим, Ви можете отримати спеціальний диплом.

Про умови отримання диплому Ви можете прочитати за таким посиланням: http://osvita.ua/publishing/urok/37297/

Щомісяця редакція каталога педагогічних матеріалів «Відкритий урок: розробки, технології, досвід» та Форуму педагогічних ідей «Урок» одержує сотні найрізноманітніших матеріалів від освітян, які ставлять за мету оприлюднити свій творчий доробок, власний педагогічний досвід, практику впровадження сучасних педагогічних інновацій.

Намагаючись зібрати найбільший в Україні банк педагогічних матеріалів, редакція не залишає поза увагою й їх якість, тому уважно розглядає, рецензує та відзначає найкращі матеріали вчителів, вихователів, управлінців, методистів та педагогічних працівників інших категорій.

Вивчаючи напрацювання вчителів редакцією створюється так званий «редакційний портфель», до якого потрапляють найбільш актуальні роботи ‑ оригінальні за тематикою, авторською розробкою, неординарністю підходів, рівнем відпрацювання тощо.

Такі матеріали відзначаються на сайті позначкою «Вибір редакції». На думку редакції, саме на ці матеріали варто в першу чергу звернути увагу користувачам та учасникам форуму.

Завдяки такому підходу, редакція журналу та форуму накопичує велику базу матеріалів, до якої потрапляють найбільш актуальні роботи: чи то за оригінальністю тематики, чи то за рівнем авторської розробки, чи то за неординарністю підходів.

Матеріал розміщено за наступним посиланням:

19 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Районний етапХX Всеукраїнського конкурсуучнівської творчості,присвяченого Шевченківським днямН

Творча робота на тему: «Торуй свій шлях, - той, що твоїм назвався, той, що обрав тебе навіки вік» (В. Стус) » Виконав учень 7 класу комунального закладу «Орлянська загальноосвітня школа І – ІІІ ступен

bottom of page